Monday, January 30, 2012

RANCANGAN APAKATAWANITA...ZAMZARINA dan BLOG KAKASMA

Assalamualaikum semua,lama juga akak tak dapat bersiaran kat blog vogue akak nie,bila cuti akak pun terpaksa bercuti dari duduk menghadap lappy,banyak hal kena bereskan,terutama nya hal menambahkan lemak2 dan zip mulut anak anak dengan menu menu yang menjadi keinginan tekak diarang,dah siap masak ada yang akak tonggeng tonggeng amek gambar ada yang tak sempat,,jadi untuk resipi akak akak masukkan nanti yer.cuma pagi nie akak nak kongsi sikit cerita kelako pun ada,seronok pun ada.TApi tak ada pulak niat nak menunjuk nunjuk atau berbangga.saja nak kongsi cerita kat sini
Akak suka tengok rancangan AKW Zamzarina kat tv1 setiap ahad,Nak dijadikan cerita masa menonton rancangan nih ada dikabarkan pasal Blog Pilihan,pada yang berminat boleh laa menghantar email pada zamzarina,habis rancangan akak pun dengan penuh semangat taiplah email,dengan harapan nanti blog akak jadi blog pilihan,hihihihi,,,akak tau laa blog akak tak seberapa jika dibandingkan dengan blog blog masakan yang dah femes,punya ramai pengikut.kalau tengok blog akak nih takde yang istimewa,yelah akak buat blog pun sebab suka suka,dapat kenal ramai kawan2.
Petang semalam bila akak buka blog ramai yang masuk dan tengok blog akak,terkejut juga,Bila ILAHJY mesej kat inbox kata blog akak masuk rancangan tu,memang akak terkejut sungguh,sebab akak tak tengok pulak rancangan tu semalam.Anak akak sibuk nak tengok pesona 3 kat tv3.Frust betul.!!! dan yang kelako nya penerbit rancangan nih ada antar email kat akak bgtau pasal blog akak akan dikeudarakan semalam.tapi tak per jumaat nih ada ulangan.dapat laa akak tengok nanti,insyaALLAH.
pada yang berminat nak sertai rancangan tu jangan lupa tonton rancangan ini setiap ahad jam tiga petang ditv1 dan siaran ulangan jam1 petang ditv2.

27 comments:

  1. Assalam mbak yu ,tahniah ,rajin-rajinlah update jangan jadi cam kite hehehehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha tahniah kak. Mesti suspen je nak tunggu hari jumaat

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah kak dapat masuk tibi lagi ye..apapun semoga terus sukses dan terus berblogging..

    ReplyDelete
  4. MIMI ku cayang,
    terimakasih yoo,suka suki jer tu.mimi pun kena rajin cam akak juga.nanti akak tiupkan mood tu yer.

    ReplyDelete
  5. kak sam,
    makasih ..tu arr dag dig dug ajer nih..mesti kelako ajer kan.

    ReplyDelete
  6. Waaaaaaaa...tahniah bangaaattt buat kak As...x kesah lah blog kita x seberapa ke, x seharga ke...yg penting ada isi dalamnya...x perlu tunggu fofular kan kak As.. Ia juga satu landasan terbaik untuk kita berkongsi lebih jauh lagi....itu sebaiknya... Tp diaorg xda telefon dulu ke interview sikit psl pengwujudan dan background kak As tu sblm keudara? Hehehe..xpa terlepas, tgk jumaat ni eh..Ummi pun nak tunggu gak laa..insyaAllah.. Tahniah sekali lgk kak As..!

    ReplyDelete
  7. KAMALIA,
    malu aa pulak.takde apa sangat pun kamalia cuma blog akak jer yang kuar,,tupun tak engok.nnti jumaat baru tau apa cetenyer..hihihi terimakasih.Insya ALLAH akak akak terus cuba rajin2..maklumlaa kan..

    ReplyDelete
  8. Ummi,
    betul betul...cuma segan laa sikit blog akak tak laa bagus kan..tapi kalau nak pergi jauh kena mcm gini laa kan.masak masak niekan satu kemestian cuma pakar tu tak sampai lagi..hihihihi.mana tau akak akan lebih fofular.kahkahka..berangan ajer.pepun Thank you four you support..muah..muah..,muah

    ReplyDelete
  9. KA...tahniah kita tumpang gembira.....sekadar hiburanan dan perkongsian sesama kita....aiii ni pemalu tau...mcm pokok semalu tu...

    ReplyDelete
  10. Waaaa seronoknyaaa... tahniah Kak!! Giler arr... pwewitt!!

    Nt akak cek inbox FB ye..... ada benda secret.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kak Asma...Sekalung tahniah saya ucapkan. Sape kata blog ni x femes, glamour tau dpt masuk tv..kita pun teringin tp malu la pulak sbb update pun boleh kira dgn jari..hik3 :))

    ReplyDelete
  12. Assalam Kak, kalo saya tau mesti saya tgk tv1 semalam, rugi lak rasa, siaran ulangan kat tv2 tu hari apa kak.

    Tahniah buat akk, makin fofular lah lepas ni, jgn lupa saya ya kak heheh

    ReplyDelete
  13. tahniah kaka.. smga rajin2 bblog...tumpang gembira...

    ReplyDelete
  14. kak ham,
    terimakasih sudi tumpang gumbira,suka kita taw.betul tu mengisi masa terluang buat benda berfaeadah..hihihi tu yang kuar tu..

    ReplyDelete
  15. Miss Mirror,
    pewittt ....hehehehe malu arrrr..bukan apa sangat pun saja suka suka buang masa..maceh yooo..dah tengok dah kat fb...kelako uuu

    ReplyDelete
  16. tahniah kak!!! tumpang bangga gak ni....suke2...jumaat ni kul brp kak...klu ada peluang bole tgk gak...

    sorry sgt kak lama e-na tak singgah sini, ttg rempah ari tu xpelah x perlu nak pos ke jepun...x lama dah e-na nak balik...nnt klu nak e-na bgtau ye...tq sis...

    pssst : akak sihat ke

    ReplyDelete
  17. Wah, KakAsma dah famous..tahniah tahniah..hehehe..

    Saya suka part "zip" mulut dengan menu2..kalau saya tau duduk kat rembau, mulut saya pun dah terzip hari tu..haha.

    InsyaAllah satu hari ye..mana tau nak ke PD or Melaka lagi..hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  18. Salam kenal jugak dari kak cek...tq ya singgah ziarah ke blog akak....:)

    ReplyDelete
  19. assalam Asma..kena rajin update ni..baru best he he

    ReplyDelete
  20. tahniah Asmah...nnt nk tgk..
    Pehak TV3 interview ke dulu?

    ReplyDelete
  21. ENA,
    terimakasih dek!!!!malu arrr..tak apa sangat pun..akak pun tak tengok..nnti jumaat nie pukul 1 tengahari waktu malaysia..hihiihi tengok jangan tak tengok..
    akak sihat alhamdulilah..pasal rempah tu okay no hal nnti dah balik msia bgtau ajer yer..pasti akak poskan..

    ReplyDelete
  22. Cheqna,
    tak laa famuos pun akak nih,suam suam kuku ajer,ramai lagi blogger masakan lebih popular dari akak..cuma tu laa suka suka..ajer..
    jangan tak datang ..nak datang bgtau..nanti boleh zip banyak2..hihihi

    ReplyDelete
  23. Cik cek,
    sama sama dan salam kenal juga ..muah muah muah...

    ReplyDelete
  24. kak erna,
    tu arrr takut makin malas pulak nak update nanti..hihihi

    ReplyDelete
  25. Kak zaiiiii,
    tv1 laa kak,tak interview pun,diarang anto email asma tak tengok,rancangan dah kkuar tv baru tau..hehehhehe

    Dzana,terimakasih..hehehehe tua rrr takut jadi malas pulak nak berblogging ..harap2 tak laa kan..nnti miss semua orang

    ReplyDelete
  26. Embun,
    kalau nak tengok jumaat nih pukul 1 kat tv2..tengoklaah..tapi malu laa pulak kan..


    Azlina,
    masukkan laa blog azlina,tak per yang penting kita bukan nak bermegah2 saja suka2,nnti ramai yang kenal..hihihi PEMES KEJAP PUN JADI LERRR

    ReplyDelete
  27. wahhhhh KakSma, kelasssssssssssssssssss!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails