Wednesday, May 6, 2009

roti bakar,sosej,kentang goreng

Sarap akak pagi nih..western laa pulak sesekali...eeerrrkkk kenyang tul.tghari nak masak ape laa kan..ermmmmm...pk lagi..jemput makan ...

5 comments:

  1. Semua yang lain kakchik suka kecuali 'beans'. Tak dapat nak telan. Tapi nampak best je sarapan kakasma ni.

    ReplyDelete
  2. ala2 kak.. menyelerakan btol sarapan akak. lama btol tak makan sweet peas tu..waa lepas ni kena gi beli lar.. ada idea da nak wat sarapan

    ReplyDelete
  3. kakchik...
    sesekali makan cam nih ok kan...tekak melayu kita nih alhamdulilah ok jer asal buat sendiri n halal...akak ok kakchik,setakat ni masyuk jer ape ape

    Nik,
    buat laa nik senang dan berkhasiat tuh..kalau ade timun n telur pun ok kan..yg ringkas ni tak penat nak menyediakan nye

    ReplyDelete
  4. anak-anak kita sangat suka ni

    ReplyDelete
  5. cikmanggis,
    ni mak ngan bapak budak yg makan..anak anak lg ler tak leh letak atas meja kejap dah selesai...sama ler kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails