Saturday, April 30, 2011

Menanti Fajar Sidik dan coklat doorgift

Selamat petang sabtu..baru ni dapat nak post entri.kali ini akak nak tolong promosikan novel hasil kawan baik akak iaitu Raihan Zaffya.Novel terbaru dari Raihan nie baru saja keluar dan kalau nak dapatkan boleh laa berkunjung ke Pesta Buku yang sedang berlangsung di PWTC.hari ini Raihan ada disana.sebagai tanda ingatan pada sesiapa yang membeli novel beliau akak diberikan coklat yang akak buat nie..Hehehe sape sapa yang gi sanan tu dapat laa merasa coklat yang akak buat.
Raihan ni memang kawan akak dah lama.dari novel pertama dia iaitu Kasih KeSyurga dan yang kedua ni akak selalu mengikuti perkembangan dia.akak dan dia duduk setaman,tapi baru baru ni dia dah berpindah ke Seremban..tapi walaupun berjauhan,akak dan dia masih berhubung dan sentiasa bertanya kabar..hehehehe...petang petang nie berceloteh laaa pulak...
Pepun terimakasih yang sudi berkunjung keblog akak yang tak seberapa nie..nanti akak datang jenguk jenguk mana yang belum sempat akak BW..cuti nie sibuk betul...
sapa sapa yang teringin nak buat door gift ke hantaran ke meh laa tempah ngan akak...saja suka suka...cantik tak doorgift nie...Ngeh ngeh ngeh.....!!!!

6 comments:

  1. Kak Asma - cantik pompuan baju biru kat kulit luar novel tu Kak... skrg mmg tgh style la kan novel2 bubuh gambo model baju cantik2. Suka tengok!

    Neway, akak tak nak ikut jejak kwn akak tu ke? Jadi penulis novel? ;D

    ReplyDelete
  2. assalam asma..memang cantik tu..nanti akak call ye nak tanya..camana..boleh jugak dibuat hantaran..

    ReplyDelete
  3. laaa.. cover novel ke.. ingatkn gmbr tunang sape td.. haha.. td gi kedai buku nmpk byk gk novel front page style camni. dh jd trend rupanya. tun x brp baca novel melayu nih.. sbb mak cikgu BI kot, so dr kecik kene baca buku citer BI je.. huhu.. comelnyer coklat akak wat. tun dh kawin laa pulak, kalau x blh order wat doorgift.hihi

    ReplyDelete
  4. Wahh..tahniah buat kawan akak yg novelis tu..best laa org yg dpt merasa coklat yg kaksma buat..hehe..mmg comel jer ceklat tuh kak..umar pun akak suh isap ceklat ke?hihi

    ReplyDelete
  5. assalam kak Asma, wahhh rajinnya akak buat doorgift tu...cantikla...suka coklat2 tu..:)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Asma...cantik doorgift coklat tu, mmg best kalau gi kenduri dpt ni :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails