Tuesday, October 20, 2009

HAPPY BIRTHDAY 2 ME

Pepagi anak akak dah wish hepi birthday buat akak.laa hari nikan 20hb.Oktober..tanda hari nie merupakan hariulang tahun kelahiran akak.tapi dah tua ...dah kata org dah masuk alam senja..uwaaaa...


Alhamdulilah Allah memberikan akak umur yang panjang,kesihatan yang semakin baik dan semuga baby yang akak kandungkan pun sihat.doakan sama sama yea..tak ade hidangan istimewa hari nie..lum terpikir lagi..sesiapa yang ade kek belen belen tu poskan kat akak Boleh!!

26 comments:

  1. Happy bday kak Asma!!! Semoga selalu dirahmati dan diberkati Allah. Semoga sentiasa sihat, akak sihat..baby pun sihat!!!

    psst... u r not a year older, but a year wiser!!!

    ReplyDelete
  2. happy birthday k.asma... (sama lak dgn birthday anak sdara nor yg baru2 ni dpt bb) semoga segala doa k.asma dimakbulkan Allah.. amin...

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak asma.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.. :)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Kaksma! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Selamat berbahagia dsamping keluarga tercinta!

    ReplyDelete
  5. epi besday akakkk!! moga murah rejeki dan dpermudahkan bersalin nnti! aminnnnn......

    ReplyDelete
  6. Salam kak asma..
    hepi birthday to u kak.
    didoakan kak slalu brada dlm rahmat Allah..dipnjangkan umur murah rezeki n bahagia bersama family akak..n gak nk ucapkan tahniah sbb acid nak dpt adik :)
    k yg pnting akak ceria n gembire..

    ReplyDelete
  7. Salam asma...
    hepi befday... moga dalam rahmat Allah sentiasa... moga asma n baby sihat :))

    ReplyDelete
  8. hepi besday kak asma....semoga pjg umur, murah rezeki, hidup sentiasa dirahmati & diberkati olehNya, amin...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak asma. Selamat Ulang Tahun Kelahiran kak! Semoga dipanjangkan umur dengan badan yang sihat, rezeki murah dan keluarga yang sentiasa bahagia.

    ReplyDelete
  10. Salam Kak Asma.. selamat hari lahir..yg ke berapa ni ek? kite doakan akak sentiasa dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yg berpanjangan. Semoga baby dlm kandungan pun sihat2 aje dan semoga selamat bersalin nanti :)

    ReplyDelete
  11. ain,
    terharu akak atas ucapan yg diberi...terimakasih atas ingatan dan perhatian..sob...sob....amin moga doa ain Allah makbulkan..

    ReplyDelete
  12. Nor,
    terimakasih atas doa nya..Amin...Amin.....

    Ida(sunkist),
    tq dek moga kita sama sama diberkati Allah hendak nyer..


    AidaFidah,
    adehhhh..tq juga yea Fida atas ucapan tu..jgn lupa ole olenyer buat akak dari sana...

    ReplyDelete
  13. Hana...
    Arigato yo dek..murah rezeki akak InsyaAllah..permudahkan bersalin tu mmg soa akak hari hari almaklumlaa dah otai otai nie.....

    ReplyDelete
  14. AiREen,
    Tq dek ucapan nyer.....

    ReplyDelete
  15. Mummyseri...
    Doa dari seri tu mudah mudahan Allah makbulkan.akak alhamdulilah semakin sihat sekarang nie...baby jer lum tau camner mudah mudahan pun sama sihat..Tq seri

    ReplyDelete
  16. Fzi....,
    terharu tul ramai yg teman teman yang wish kat kita,terimakasih ye Fzi...doakan selalu moga kita n baby sihat yea...

    ReplyDelete
  17. Fae,
    Amin..Amin...semoga Allah makbulkan doa Fae buat akak yea...

    ReplyDelete
  18. Waalaikumsalam Kakchik,
    Sekali lagi amin amin moga doa dari kakchik nie Allah makbulkan juga..suka akak!!!Terimakasih

    ReplyDelete
  19. Ijan,
    kalau nak tau yang keberapa kena anto kek yg ijan buat tu dulu..nnti akak buh lilin..hihiiii..dah tua ler ijan..terimakasih atas ucapan nyer yea dek!!!!

    ReplyDelete
  20. salam kakasma...happy birthday, moga sentiasa dalam lindungan Allah SWT.

    ReplyDelete
  21. suzi,
    terimakasih ucapan dari suzi tuh..lama akak tak jenguk suzi..hope suzi pun sihat yea

    ReplyDelete
  22. salam ziarah juga buat pakaramu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails