Thursday, July 2, 2009

Popia inti daging

Lebihan inti buat roti semalam akak ingat nak buat samosa.tapi bila nak dilipat tak sampai pulak.kulit popia akak tu terkecik.jadi terbantut ler hasrat nak buat samosa.anak akak kata buat popia ajer laa mak.betul juga tu,so akak pun gulung cam buat popia.bila dah siap goreng hb akak tanya mane sambal cicah nya..laa akak kata ni tak payah cicah sambal.okay juga laa rasanye..

4 comments:

  1. Saya suka sangat popia... tak jadi2 nak buat. Macam mana nak jadi nya, selalu lupa nak beli kulit popia...Masa kat pasaraya lupa, balik umah baru ingat....hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh sedapnya makan panas2 ni... ni yg buat tergugat iman nak makan memacam. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. heeee selalu kena list barang ape nak beli..jadi tak lupa..tapi kekadg kita pun sama lupa.kalau tak kulit popia bahan bahan inti laa pulak...kat umah ni jangan cakap kejap jer selesai...

    ReplyDelete
  4. jiya...mmg sedap nak melecur mulut makan..time tak sabar sangat..bertiup tiup nak melantok kan..huuuu akak pun sama gak kekadang,berebut ngan anak2..seronok!!!

    ReplyDelete